Marktnieuws
Martijn Reintjes.

Warehouse Totaal heeft een nieuwe hoofdredacteur: Met ingang van 1 januari 2018 stuurt Martijn Reintjes het vakmagazine en de website Warehousetotaal.nl redactioneel aan. Reintjes neemt het stokje over van Peter de Winter, die de titel op interim basis leidde.

Reintjes is tevens hoofdredacteur van Recycling International (sinds 2014), een Engelstalig business magazine voor de wereldwijde recyclingindustrie, en net als Warehouse Totaal onderdeel van Eisma Industriemedia. Eerder werkte hij als journalist voor toonaangevende vakmagazines voor de hospitality sector en voor dagbladen.

De wereld van de (interne) logistiek is nieuw voor Reintjes: ‘Mijn vuurdoop was eind november, tijdens de Logistica, en de eerste ontmoetingen met en verhalen van leveranciers en fabrikanten smaken absoluut naar meer’, zegt hij. ‘Wat me heeft verrast is het ongekende aanbod aan innovatieve en duurzame oplossingen die warehouses helpen in hun efficiencyslag. Maar vooral heb ik kennis mogen maken met een dynamische sector waarin ondernemers, managers en toeleveranciers met hart en ziel werken.’

Inschrijven nieuwsbrief

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven