Marktnieuws

Nieuwbouw VSDV LogistiX

Impressie nieuwbouw VSDV LogistiX op het Atlaspark in Amsterdam door Aan de Stegge Twello.
Impressie nieuwbouw VSDV LogistiX op het Atlaspark in Amsterdam door Aan de Stegge Twello.

Op de Logistica beurs in Utrecht is het contract ondertekend voor de nieuwbouw voor VSDV LogistiX op het Atlaspark in Amsterdam. Aan de Stegge Twello start in februari 2018 met de bouw van het crossdock.

De bouw van een crossdock aan de rand van Amsterdam stelt VSDV in staat haar klanten in de omgeving van Amsterdam nog doeltreffender te bedienen. De nieuwbouw wordt gerealiseerd op een kavel van 18.600 m2 aan de Beiraweg 5 in Amsterdam en bestaat uit 4.750 m2 crossdock, 320 m2 kantoor en 380 m2 truckwash. Van Straalen Transport, De Vries Transport en Peters Vervoerscentrale zijn in 2004 samengegaan als VSDV Transport. Sindsdien zijn er diverse overnames geweest waardoor VSDV Transport nog efficiënter en effectiever gebruikmaakt van haar totale transportcapaciteit.

Brede ervaring in logistiek

Op basis van de brede ervaring in de logistiek werd Aan de Stegge Twello door VSDV LogistiX geselecteerd als mogelijke partner voor de engineering en realisatie hun nieuwbouw. De kennis en kunde, de hands-on mentaliteit van Aan de Stegge Twello en de persoonlijke klik heeft VSDV doen besluiten de nieuwbouw in Amsterdam te realiseren met Aan de Stegge Twello. Onderdeel van dit proces was de zoektocht naar de juiste locatie. Samen met Raadarchitecten uit Zwaagdijk is een ontwerp gecreëerd dat 100% aansluit bij het proces en de diensten van VSDV. Peters Vervoercentrale, onderdeel van VSDV, zal het nieuwe bedrijfspand in de zomer van 2018 in gebruik nemen.

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven