Marktnieuws

Voedselgigant Danone krijgt een nieuw distributiecentrum. De bouw van het 56.000 vierkante meter tellende warehouse is in november begonnen en moet in het vierde kwartaal van 2021 operationeel zijn. 

Het dc komt te staan op bedrijvenpark Laarakker in Cuijk, met directe toegang tot alle belangrijke wegen in de regio via de A73. Bedrijvenpark Laarakker is gevestigd in de AgriFood Capital, een samenwerkingsverband van ondernemers, overheden en onderwijsinstellingen in de regio Noordoost-Brabant.

Danone is dus een van de bedrijven van de AgriFoodCapital. Het Franse bedrijf is de moeder van Nutricia, gespecialiseerd in babyvoeding. 

Bouwbedrijf VolkerWessels gaat het dc bouwen en daar is directeur Erjan Sprakel erg blij mee: “De constructieve samenwerking tussen de teams van Danone, Bedrijvenpark Laarakker en onszelf heeft tot dit perfect gelegen distributiecentrum in Cuijk geleid. We zijn erg blij dat we aan de eisen van de lokale gemeenschap en Danone hebben kunnen voldoen door het genereren van werkgelegenheid in een duurzaam distributiecentrum, gelegen direct naast de fabriek van Danone.”

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven