Magazijnautomatisering

Cosmeticabedrijf L’Oréal heeft voor de implementatie van Manhattan Active® Warehouse Management gekozen, een oplossing van technologieleider Manhattan Associates. De eerste implementatie wordt medio 2021 verwacht en zal naar verwachting eind 2023 wereldwijd in de distributiecentra van L’Oréal worden geïmplementeerd.

“L’Oréals wereldwijde netwerk van fulfilmentcentra zorgt ervoor dat de juiste producten op het juiste moment bij de consument terechtkomen, met zo min mogelijk impact op het milieu. Met Manhattan Active Warehouse Management hebben we een oplossing die onze flexibiliteit zal verbeteren dankzij de digitalisering, efficiëntie en productiviteit van onze distributiecentra”, aldus Francisco Garcia Fornaro van L’Oréal.

L’Oréal zet in Frankrijk drones in om te helpen bij het voorraadbeheer.

Geen upgrades meer

Manhattans WMS is ’s werelds eerste cloud-native WMS dat in staat is om elk aspect van distributie samen te brengen. Daarnaast hoeft het systeem nooit te worden geüpgraded. Dit nieuwste aanbod in de suite van cloudgebaseerde Manhattan Active Solutions is volledig gemaakt van microservices en zal zorgen voor meer snelheid, aanpassingsvermogen en gebruiksgemak binnen de distributiecentra van L’Oréal.

Wereldwijd supplychainnetwerk

Henri Seroux, senior vice president EMEA bij Manhattan Associates: “We zijn erg enthousiast dat we het zorgvuldige wereldwijde selectieproces hebben doorstaan en dat we onze oplossing naar het wereldwijde supplychainnetwerk van L’Oréal kunnen brengen.”

“De geplande wereldwijde uitrol begint met Europa. Met ons servicesteam dat de volledige implementatie levert, zullen we de end-to-end capaciteit laten zien die we multinationale, toonaangevende merken zoals L’Oréal kunnen bieden.”

Steeds vaker zetten retailers hun winkels in als fulfilmentcentra. Die trend is niet meer te stoppen, vertelt Pieter Van den Broecke van Manhattan in de WT PODCAST.

Meer informatie: Manhattan Associates

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven