Marktnieuws

Nieuw warehouse voor Bunzl

Impressie nieuw warehouse Bunzl Retail & Industry.
Impressie nieuw warehouse Bunzl.

WDP werkt samen met Giesbers aan de ontwikkeling van een nieuw warehouse van 19.000 m2 met kantoor van 2.300 m2 voor Bunzl Retail & Industry. De nieuwbouw wordt gerealiseerd op businesspark IJsseloord2 te Arnhem. Start bouw staat gepland medio 2018.

Bunzl zal de nieuwbouw van WDP gaan huren zodra de werkzaamheden afgerond zijn. Giesbers realiseert de ontwikkeling turnkey in opdracht van WDP.

Customer experience center

Bunzl zal het nieuwe warehouse met kantoor gaan gebruiken als landelijk warehouse voor de distributie van verpakkingen, disposables en overige bedrijfsbenodigdheden naar haar klanten in zowel food als non-food retail en toeleverende industrieën. De kantooromgeving biedt werkruimte aan circa 80 Bunzl professionals die dagelijks de behoefte aan deze producten voor de top van het Nederlandse bedrijfsleven invullen. Tevens zal voorzien worden in een ‘customer experience center’ waar gezamenlijk met klanten, leveranciers en overige business partners nieuwe concepten op maat gecreëerd worden.

Optimalisatie logistieke stromen

“Met dit nieuwe warehouse en kantoor van WDP en Giesbers kan ons bedrijf verder groeien op een strategische locatie om onze klanten nog beter te bedienen”, aldus Rob Wennink, General Manager van Bunzl Retail & Industry. “Bovendien maakt de technische oplossing van WDP en Giesbers een verlaging van onze exploitatiekosten en een optimalisatie van onze logistieke stromen en transport mogelijk. Dit resulteert in een verdere verbetering van onze operationele efficiëntie. De nieuwe faciliteit voorziet in de laatste ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheidsmaatregelen om het energieverbruik en de CO2-uitstoot verder te verminderen. Dit sluit naadloos aan bij de duurzaamheidsdoelstellingen van Bunzl.”

Meer informatie: Bunzl

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven