Marktnieuws

Het Haagse uitzendbureau ‘inhuren.com’ lanceert vandaag de eerste versie van een nieuw en innovatief online uitzendplatform. Het platform brengt werkgevers (vraag) en uitzendkrachten (aanbod) bij elkaar op een snelle, flexibele en kostenefficiënte manier. In de eerste fase wordt het platform uitgebreid getest in de logistieke sector, met een aantal lokale opdrachtgevers die dagelijks personeel nodig hebben. Het doel is om op termijn alle logistieke uitzendkrachten op deze manier in te zetten bij opdrachtgevers. Er wordt ook getest met logistiek medewerkers die op freelance basis werken. 

Het nieuwe platform biedt bestaande opdrachtgevers de mogelijkheid om zelf online, op elk moment opdrachten te plaatsen. Logistieke medewerkers kunnen zichzelf vervolgens via dit platform inplannen. “Uiteraard houden onze planners in de testfase dit proces nauwkeurig in de gaten en grijpen in als dat nodig is”, aldus Daniël Sanandaji, oprichter van Inhuren.com. “Zo kunnen we het systeem optimaliseren.” Later wordt het platform ook beschikbaar gesteld voor andere sectoren.

Het platform is de eerste periode alleen toegankelijk voor bestaande opdrachtgevers en geselecteerde uitzendkrachten. Het bureau zoekt ook nog enkele logistieke opdrachtgevers die mee willen werken om het platform te testen. Inhuren.com zet op dit moment vanuit één locatie in Den Haag door heel Nederland personeel in op uitzendbasis. Onder de opdrachtgevers zijn gemeentes, provincies, semi-overheden en grote MKB-bedrijven.

Oprichting

Inhuren.com is begin 2016 opgericht door twee jonge ondernemers: Daniël Sanandaji (24) en Wouter Meens (25). Dagelijks hebben zij ongeveer 150 uitzendkrachten aan het werk in de Randstad. Al sinds de oprichting wordt er hard gewerkt om de uitzenddienstverlening via een online platform vorm te geven. Dit is de eerste stap in deze richting.

Bron: ttm.nl 

Inschrijven nieuwsbrief

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven