Marktnieuws
Inther opent TAC. foto: Rikus ten Brucke, Peel en Maas Venray.
Inther opent TAC. foto: Rikus ten Brucke, Peel en Maas Venray.

Internationale system integrator Inther heeft in Venray een nieuw onderzoeks- en ontwikkelingscentrum geopend. Tevens viert Inther haar 20-jarig bestaan. Het nieuwe Technology Assembly Center (TAC) is het eigen onderzoeks- en ontwikkelingscentrum (R&D), waarin Inther vanaf nu haar eigen conveyor systeem ‘ICE’ (Inther Conveyor Equipment) ontwikkelt en produceert.

“We stappen op naar ‘the next level’ met state-of-the-art conveying equipment, waarbij de lever- en implementatietijden behoorlijk worden verkort”, zegt Paul Hermsen van Inther.

Besturingstechnologie

Bij het ontwerp van de hoogwaardige conveyorsystemen heeft Inther veel aandacht voor integratie van de besturing, sensortechniek en de bekabeling. Alles is ontworpen vanuit de software- en installatie kant. ICE is gebaseerd op besturingstechnologie, waardoor elk modulesysteem een op zichzelf staand apparaat is die zelfstandig kan functioneren.

Naast het ontwikkelen van de ICE conveyorsystemen, zijn er in het TAC ook medewerkers actief met het ontwikkelen van Robot picking technologie en automatische Document Handling oplossingen in het verpakkingsproces. Hier wordt dagelijks gewerkt aan hoogstaande technologische oplossingen voor het automatiseren en verder mechaniseren van het orderpick- en verpakkingsproces.

Meer informatie: Inther Logistics Engineering

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven