Magazijnautomatisering
Jungheinrich

Digitalisering is dé drijvende kracht achter alle innovatie in de logistiek. Ook de heftruck maakt een digitale transformatie door, want waar de truck dertig jaar geleden nauwelijks data opleverde, daar is dat vandaag de dag wel anders. Om het goud in die enorme databerg te vinden, is een goed fleet management systeem (FMS) van belang. 

Jungheinrich komt daarom met een nieuw FMS. Door het integreren van data kan dat TMS heel snel analyses maken over de inzetbaarheid, productie en kosten van de vloot. De logistiek manager kan dankzij de cloud-based oplossing de planning verbeteren en de kosten omlaag brengen. Het FMS is geschikt voor elke heftruckvloot, ongeacht grootte en fabrikant.

Dankzij de modulaire modules kan het systeem bovendien individueel worden ingesteld.

De web tool werk intuïtief en de belangrijkste cijfers zijn snel en duidelijk zichtbaar in het dashboard. Dankzij het snelle inzicht in belangrijke cijfers wordt de inzetbaarheid van de vloot vergroot wat resulteert in een verlaging van de kosten. Jungheinrich breidt de komende maanden het systeem verder uit met modules ten behoeve van de veiligheid en efficiëntie. 

Meer informatie: Jungheinrich Nederland

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven