Marktnieuws

Schaffenburg Office Furniture, leverancier van kantoormeubilair, krijgt een nieuw distributiecentrum. In januari is namelijk de eerste paal geslagen voor het pand dat komt te staan aan de A16 in Zwijndrecht. 

De komende maanden zal Heembouw gebruiken om een kantoor en magazijn te realiseren naar ontwerp van Heembouw Architecten, schrijft Heembouws Arnold van Berkel op LinkedIn

De locatie zal bestaan uit 4.500 vierkante meter showroom, kantoor en logistiek. Het wordt geen doorsnee-dc, zo vertelde Operations Director Marieke Wijnbergen eerder al op de website van het in 1995 opgerichte Schaffenburg Office Furniture.

Thuisgevoel

Het dc moet namelijk een #ThuisOpJeWerk-gevoel krijgen. “Dat gaat veel verder dan een lampje en een krantje. Zo hebben we geen wachtruimte voor klanten en dealers. Er is wel een bar met kantine waar je je gang kunt gaan. Pak zelf maar wat uit de koelkast. De werkplekken zijn huiselijk en rustig met bijvoorbeeld akoestische demping. Het magazijn, vaak een donkere hal, zal veel daglicht krijgen met flinke raampartijen, net als thuis.”

‘Zwevende’ etages

De eyecatcher van het dc is de glazen tussenverdieping waardoor de etages lijken te zweven. Het pand zal verder geen gebruik maken van aardgas, maar wel van duurzame warmtepompen. 

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven