Marktnieuws

Broekman Logistics krijgt vanaf medio volgend jaar de beschikking over een extra warehouse van 12.500 vierkante meter op de Maasvlakte, dat geschikt is voor de opslag van zowel gevaarlijke als ongevaarlijke stoffen.

Met het nieuwe DC heeft Broekman Logistics nu een capaciteit van 34.000 vierkante meter op de Maasvlakte in Rotterdam, die het huurt van Dudok. Het distributiecentrum bevindt zich op Maasvlakte 1, vlak langs de Europaweg (N15) en de ontsluiting van Maasvlakte 2. In juli zal het warehouse turn-key opgeleverd worden.

Warehouse capaciteit

“De uitbreiding van onze capaciteit is onderdeel van onze groeistrategie in Nederland. Steeds meer  klanten vragen naar value-added logistics in het Rotterdamse havengebied. Met de uitbreiding willen wij marktleider zijn én blijven op het gebied van ADR opslag”, aldus Willem Jan van Amersfoort, managing director Warehousing & Distribution). De totale DC-capaciteit van Broekman Logistics in Nederland bedraagt meer dan 250.000 vierkante meter. Eenderde daarvan is ingericht voor de opslag van gevaarlijke stoffen (ADR).

Broekman Logistics

Broekman Logistics is meer dan 55 jaar geleden ontstaan in de Rotterdamse haven en uitgegroeid tot  een full-service logistiek dienstverlener met ca. 800 medewerkers en vestigingen in Nederland, China, India, Singapore, België, Polen en Tsjechië.

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven