Marktnieuws

Vanderlande en RSW IP BV hebben in een gezamenlijk project de opdracht gekregen een MLS Spider af te leveren bij Nedac Sorbo, leverancier van non-food concepten aan supermarkt-, doe-het-zelf- en groothandelketens.

Het nieuwe systeem, een high end opslag- en consolidatiesysteem, vervangt een elf jaar oude sorter van Witron. Het startsein van het sorterproject is gegeven tijdens een feestelijke gelegenheid op 6 januari j.l.

Twee delen
De nieuwe machine bestaat uit twee delen: een consolidatiesysteem (HDS) voor bakken en dozen van Vanderlande Industries en een automatisch palletiseer systeem (MLS Spider) voor gemixte dozen en bakken op dollies, rolcontainers en pallets. Het systeem is een nieuw concept van RSW waarmee gemixte producten op alle soorten dragers volledig geautomatiseerd en met hoge snelheid (>2200 p/uur) kunnen worden gestapeld.
 
Andere bedrijven
Naast Vanderlande en RSW hebben ook andere bedrijven hun bijdrage geleverd aan het innovatieve project. Dit zijn onder meer MCA (Motion Control Automation), Nijsten Logistic Solutions, Lalesse, Apollo VTS BV en het Duitse Multiscience.
 
Op de foto vlnr: Bart te Braak, Egbert Waaijman (beide MCA), Hans Niels (Lalesse Europe), Marcel van Schijndel (RSW), Bas Dumoulin (Vanderlande) Marcel Bos, Peter Ditters, Jean Paul Wolff, Koos de Jong (allen Nedac Sorbo), Ramon Nijsten (Nijsten Logistic Solutions), Robert van Ree (Vanderlande), Peter de Ries en John Jansen (beide Nedac Sorbo)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven