Marktnieuws
Bax Music

Bax Music verhuist op 1 oktober naar een nieuw distributiecentrum. De muziekwinkel vertrekt uit één van de drie locaties in Goes en trekt naar de Zeeuwse hoofdstad Middelburg. 

95 eurocent per pallet

Het nieuwe magazijn wordt ‘veel groter’, schrijft oprichter Jochanan Bax op LinkedIn. Bax Music heeft daar de mogelijkheid om 2000 extra pallets voor derden op te slaan. Wil je een pallet huren, dan betaal je daar 95 eurocent per week en per pallet voor. De uitslag en inslag kosten niets. 

Van winkel tot handelsplatform

Bax Music kondigde eerder dit jaar aan van strategie te veranderen. De winkel moet worden omgevormd tot een handelsplatform, een marketplace. “Uit intern onderzoek blijkt dat steeds meer consumenten aankopen doen via online marketplaces”, schreef Bax in een persbericht. 

“Een van de redenen is dat er een verschuiving plaatsvindt in de customer journey van de klant. In dat geval is de marketplace de start van de customer journey.” 

Omzet: 130 miljoen euro

De Nederlandse en buitenlandse webwinkels van Bax Music en de fysieke winkels in Goes, Amsterdam, Rotterdam en Antwerpen leveren Bax een omzet op van ongeveer 130 miljoen euro. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven