Marktnieuws
Montapacking

Montapacking groeit door. Het e-commercebedrijf heeft besloten om ruim 25.000 vierkante meter aan warehouseruimte te huren in Breda. 

Montapacking startte begin 2018 in Breda met de huur van één unit van zeker 6.000 vierkante meter. Binnen een jaar verdubbelde Montapacking haar capaciteit tot circa 12.000 vierkante meter. 

Per 1 januari 2020 breidt Montapacking nogmaals uit met 13.418 vierkante meter bedrijfsruimte en 640 vierkante meter kantoorruimte, waarmee de totale huur uitkomt op bijna 26.000 vierkante meter. 

Moderne eisen 

Het nieuwe dc dat Montapacking in Breda gaat huren, is recent volledig gerenoveerd. Met een vrije hoogte van 12,70 meter, een vernieuwde ESFR sprinklerinstallatie en nieuwe LED-verlichting voldoet het warehouse aan alle moderne eisen. 

Daarbij is het dc gezien de ligging en het grote aantal vernieuwde loadingdocks zeer geschikt voor de fulfilmentactiviteiten van Montapacking.

600 webwinkels

Montapacking is een e-commerce fulfilmentbedrijf dat de logistiek voor meer dan 600 webwinkels verzorgt met ongeveer 500 medewerkers. Het bedrijf is sterk technologiegedreven. Met de ‘universele check-out’ van Montapacking kan elke webshop alle mogelijke logistieke afleveropties- en locaties aanbieden aan de consument. Zowel voor het verzenden van de pakketten naar de consumenten alsook voor de retourlevering. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven