Marktnieuws

Modulair Conveyor Platform

Interoll modulair conveyor platform.
Interoll modulair conveyor platform.

Interroll heeft een grote order (waarde tussen de 10 en 15 miljoen Zwitserse francs) ontvangen van een Koreaans E-Commerce bedrijf voor de grootschalige levering van Interroll’s Modular Conveyor Platform (MCP) en haar Spiral Lifts.

Interroll gaat een groot aantal transportbandmodules leveren en installeren met een totale lengte van 12 km, alsmede acht Spiral Lifts, voor het distributiecentrum van de klant in Zuid-Korea. Interroll zal zich volledig inzetten om de infrastructurele capaciteit binnen een ambitieus tijdsbestek te versterken en de klant op tijd operationeel te laten zijn om de komende pieken tijdens het Koreaanse festival halverwege het najaar en het kerstseizoen het hoofd te kunnen bieden. De voltooiing van alle installaties is gepland in 2018.

Volledige ondersteuning

Deze nieuwe order volgt op een eerdere herinrichting van één van de distributiecentra in 2017 door Interroll van dezelfde klant. “Interroll Korea heeft uitstekend werk verricht door een zeer succesvolle samenwerking op te bouwen om dit project verder te ontwikkelen. Voor dit grootschalige project zal de volledige ondersteuning van ons Centre of Excellence in China beschikbaar zijn,” aldus Dr. Ben Xia, Executive Vice President en lid van Group Management Head of Operations Asia bij de Interroll Group. “We kijken er erg naar uit om de logistiek van onze klanten verder te ontwikkelen met geavanceerde oplossingen voor hun materiaalstroom.”

Meer informatie: Interroll

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven