Marktnieuws

LSP Solutions breidt klantenkring uit

De Poel Koel- & Vrieshuis uit Surhuisterveen en Scott Specialty Gases uit Breda maken sinds kort gebruik van de WMS- en douanesoftware van LSP Solutions.

Beide klanten hebben gekozen voor de SaaS omgeving (Software as a Service). Hiervoor is een abonnement met LSP Solutions afgesloten voor het gebruik van de software. Hiermee worden volgens de softwareleverancier hoge initiele investeringen in zowel software, als hardware voorkomen. LSP verzorgt onder andere de benodigde hardware, het beheer en de systeembeveiliging.

WMS

De Poel maakt gebruik van LSPwms. De koel- en vriesspecialist heeft een opslagcapaciteit van 15.000 palletplaatsen en een douane entrepotvergunning voor de opslag van douane goederen. De Poel werkt samen met onder andere Friesland Campina, A-Ware Ripening, B & G, Pastissima, Telson, Fiskko en Klaas de Poel. Voor droge opslag heeft De Poel de beschikking over meer dan 16.000m2 aan opslagcapaciteit.

Douane

Scott Specialty Gases maakt gebruik van LSPcustoms. Scott Specialty Gases is een internationale producent en leverancier op het gebied van speciale gasmengsels en pure speciale gassen alsmede hoogwaardig aan gas verwante apparatuur met diverse productie locaties in Noord-Amerika en Europa. Scott is gespecialiseerd in het ontwikkelen van kalibratie mengsels voor analytische toepassingen die gebruikt worden in tal van industrieën.

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven