Marktnieuws

Onlangs werden door Yusen Logistics (Benelux) en Konica Minolta Medical and Graphic Imaging Europe (KM Healthcare) de contracten getekend voor de levering van een uitgebreid pakket aan logistieke services. Yusen Logistics zal voor KM Healthcare een Europese distributiefunctie gaan vervullen.

KM Healthcare ontwikkelt, produceert en vermarkt uiterst hoogwaardige digitale röntgensystemen en overige medisch diagnostische apparatuur voor onder  meer ziekenhuizen en klinieken.
Voor KM Healthcare zal Yusen Logistics opslag en internationale distributie gaan verzorgen van complete systemen, onderdelen en gebruiksgoederen zoals medical films. De goederen worden zowel bonded als non-bonded opgeslagen. De opslag en logistieke dienstverlening voor KM Healthcare zullen plaatsvinden in het Antwerp Distribution Center van Yusen Logistics in Melsele, België. Temperatuurkritische producten uit het KM Healthcare gamma worden opgeslagen in de geklimatiseerde zone van het Yusen warehouse.

Registratie

Naast de goederenopslag en warehousing regisseert Yusen Logistics de in- en outbound goederenstromen voor KM Healthcare. Qua inbound betreft dat met name de import vanuit Japan via lucht- en zeevracht aangevuld met de leveranties van lokale suppliers. De uitgaande goederenstroom bestaat onder andere uit lucht- en zeevrachtzendingen naar bestemmingen in Europa, Midden-Oosten en Afrika, alsmede pakket- en groupagezendingen naar afnemers binnen Europa. Aanvullend zal Yusen Logistics verschillende value added services verzorgen voor KM Healthcare, waaronder kitting en labeling.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven