Marktnieuws

Logwise komt naar Amsterdam. De logistiek dienstverlener huurt een distributiecentrum van ruim 43.000 vierkante meter van DHG, zo heeft de vastgoedontwikkelaar bekendgemaakt. Op 1 mei 2020 zal Logwise in het nieuwe pand trekken.

Het gebouw bestaat voor ruim 38.500 vierkante meter uit warehouse en beschikt verder over bijna 1.400 vierkante meter kantoorruimte en dik 3.500 vierkante meter mezzanine. Logwise zit nu nog op het Atlaspark. Dat terrein bevindt zich in het havengebied van Amsterdam, op ongeveer vijftien kilometer afstand van Schiphol.

Het nieuwe dc van Logwise wordt voorzien van ‘geconditioneerde ruimtes’ waardoor bijvoorbeeld farmaceutische goederen kunnen worden opgeslagen. Logwise had overigens al vestigingen in Spijkenisse, Moerdijk, Rotterdam en dus op het Atlaspark in de hoofdstad.

Samenwerken met Warehouse Totaal?

Warehouse Totaal is hét vakblad voor de interne logistiek. De redactie biedt volop mogelijkheden om samen te werken, zowel online als in print. In de rubriek ‘Best Practice’ staat een techniek of werkmethode centraal, terwijl nieuwe en innovatieve producten een plekje krijgen in ‘Product Spotlight’. Het is ook mogelijk om zelf een blog aan te leveren voor onze rubriek ‘Expertblogs’. Benieuwd naar de mogelijkheden? Mail dan naar d.hurkmans@eisma.nl  


Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven