Marktnieuws

Bakker Transport & Warehousing is verkozen tot ‘Friese Onderneming van het Jaar’. Het bedrijf uit Heerenveen kreeg de prijs dinsdagavond tijdens de finale in Dokkum uitgereikt door commissaris van de koning Arno Brok.

De andere genomineerden waren Ufkes Greentec uit Drachten en Jelle Bijlsma uit Gytsjerk, maar de jury onder leiding van gedeputeerde Sander de Rouwe was dus het meest overtuigd van Bakker Transport & Warehousing.

Trots

“Bij ons bezoek aan Bakker speelde het personeel een grote rol in de presentatie, en je zag ze glimmen van trots”, zo wordt De Rouwe geciteerd door het Friesch Dagblad. “Ook waren er vertegenwoordigers uit de transportsector die meldden dat als er een ontwikkeling is in de sector, ze mensen vaak doorverwijzen naar Bakker, omdat zij vooroplopen.”

Miljoenenomzet

Ook de financiële prestaties van het transport- en opslagbedrijf waren indrukwekkend, aldus De Rouwe: “Waar anderen nog aan het opkrabbelen zijn in de sector, zit Bakker financieel al aan de top.” Bakker Transport & Warehousing draait naar eigen zeggen een omzet van dertien miljoen euro.

Oprichter Anne Bakker begon het bedrijf in 1989 achter zijn bedrijf op een zolderkamertje. Vandaag de dag telt de onderneming 120 werknemers. “Dit is de kroon op ons werk”, voegde de winnaar er op het podium nog aan toe.

Warehouse Totaal is hét vakblad voor de interne logistiek. De redactie biedt volop mogelijkheden om samen te werken, zowel online als in print. In de rubriek ‘Best Practice’ staat een techniek of werkmethode centraal, terwijl nieuwe en innovatieve producten een plekje krijgen in ‘Product Spotlight’. Het is ook mogelijk om zelf een blog aan te leveren voor onze rubriek ‘Expertblogs’. Benieuwd naar de mogelijkheden? Mail dan naar d.hurkmans@eisma.nl

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven