Marktnieuws
AutoStore RedLine.
AutoStore RedLine.

Robots die razendsnel over een driedimensionaal aluminiumraster bewegen, goederen die automatisch worden gepickt door samenwerkende robots, alles gesynchroniseerd met de modernste software. Welkom in het magazijn van de toekomst.

Hoe kan een dergelijk magazijn op een optimale manier worden ontworpen? Hoe kan een maximale procesbetrouwbaarheid, energie- en ruimte-efficiëntie worden gegarandeerd? Deze en nog veel meer vragen zullen door Element Logic worden beantwoord op de vakbeurs LogiMAT 2019 in Stuttgart.

Expertise maakt het verschil

Met meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van magazijnoplossingen helpt Element Logic bedrijven binnen uiteenlopende industrieën het hoofd te bieden aan steeds complexere eisen en dynamiek van bijbehorende markten.

De kern van deze oplossingen is het geautomatiseerde opslag- en ophaalsysteem AutoStore. Daarnaast omvat het portfolio van Element Logic tools voor processen van binnenkomende tot uitgaande goederen. Van het opstellen en sluiten van dozen tot aan het labelen, maar ook het automatisch picken door robots.

Beursprimeur

Op LogiMAT 2019 – van 19 t/m 21 februari – zal Element Logic revolutionair nieuws presenteren. Trouw aan het motto van de beurs: “Intralogistiek uit de eerste hand: intelligent – efficiënt – innovatief”, lanceert en demonstreert het bedrijf een nieuwe lijn AutoStore-modules.

Maatwerk

Alle magazijnoplossingen van Element Logic zijn op maat gemaakt, schaalbaar en flexibel in ontwerp. Het Element Warehouse Control System (EWCS) laat zien wat een goed ontworpen softwaretool voor AutoStore-integratie kan doen om de magazijnprestaties te optimaliseren.

Best practice loont

“De kosten voor personeel en vierkante meters nemen voortdurend toe en ruimtegebrek is altijd een uitdaging”, zegt Michael Kawalier, directeur van Element Logic Germany. “We moeten dus slim en effectief zijn als het gaat om ruimte en productiviteit. AutoStore, in combinatie met onze EWCS-module, biedt een best practice voor het oplossen van de uitdagingen waarmee onze klanten worden geconfronteerd binnen de intralogistics.”

Samen sterk

Element Logic zal in Stuttgart samenwerken met RightHand Robotics. Bezoekers maken kennis met een automatische artikelverzameloplossing op basis van een collaboratieve robot, die een veilige samenwerking met operators mogelijk maakt.

Bekijk de hoogtepunten van Element Logic op LogiMAT 2018:

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven