Marktnieuws

Knapp automatiseert dc Celio

De Celio groep, in Frankrijk een van de marktleiders in herenconfectiekleding, heeft Knapp opdracht gegeven om zijn nieuwe distributiecentrum in Amblainville te automatiseren. De opdracht omvat een geautomatiseerd opslag- en orderpick systeem bestaande uit palletstellingen, een intern transportsysteem en een automatisch bakkenopslag systeem OSR Shuttle. Ook levert Knapp een split tray sorter.
Het volledige orderpick systeem voor liggende kleding werd ontworpen rond die sorter. De sorter heeft een capaciteit van 16.000 stuks per uur en wordt uitgevoerd met 640 uitgangen. Zowel volle dozen uit het bulkgebied als losse artikelen die zijn verzameld met behulp van de OSR shutlle worden op twee inductieposten van de sorter ingevoerd. Na sortering worden de colli verzameld, geëtiketteerd, automatisch gesloten en opnieuw gesorteerd op bestemming. Knapp levert het nieuwe systeem turnkey.
De constructie van het nieuwe dc, 30.000 m2 groot, werd deze zomer gestart. Celio verwacht de nieuwbouw medio 2012 in bedrijf te nemen.

Meer informatie: KNAPP Benelux BV

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven