Marktnieuws
Nabuurs

Logistiek dienstverlener Nabuurs uit het Brabantse Haps krijgt een nieuw distributiecentrum in datzelfde Haps. Het pand wordt eind december opgeleverd.

Het dc komt los te staan van het hoofdkantoor en de overige bedrijfshallen van Nabuurs. “Het pand voorziet in de vraag naar meer ruimte door toenemende goederenvolumes”, aldus Ruud Schneijdenberg van Nabuurs.

Het warehouse krijgt een oppervlakte van 13.000 vierkante meter en bestaat uit een magazijn, een expeditieruimte en een laad- en loskuil. Voor kantoren, kantine en sanitaire ruimtes is 300 vierkante meter ingepland.

We zijn gestart bij Nabuurs – supply chain solutions in Haps. Daar gaat AVG Wegenbouw in opdracht van Bouwbedrijf van de…

Posted by AVG on Tuesday, 16 July 2019

AVG Wegenbouw startte in juni met de grondwerkzaamheden. Naast de fundering regelt AGV ook voor een duurzame afvoer van het regenwater. Voor de afwatering wordt het terrein bij de oude boerderij naast het hoofdkantoor van Nabuurs heringericht. Daar wordt ook een wadi aangelegd, een voorziening voor de infiltratie van regenwater in de bodem. 

Zo helpt de wadi verdroging van de bodem tegen te gaan en vormt de wadi een buffer bij veel regenval. Daarnaast draagt de wadi bij aan de zuivering van het water. Een pompput en de persleidingen moeten ervoor ervoor dat het regenwater van het dak van de grote bedrijfshal, onder druk naar de wadi wordt afgevoerd.

Nabuurs

Meer dan 20 vestigingen. Ruim 1.000 medewerkers. En meer dan 100 miljoen euro omzet per jaar. Op het gebied van FMCG-distributie en stadsdistributie hoort familiebedrijf Nabuurs bij de grootste logistieke dienstverleners van de Benelux.

Meer informatie: Nabuurs

Inschrijven nieuwsbrief

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven