Marktnieuws
Uitreiking-marketing-award-aan-Jungheinrich
Uitreiking marketing award aan Jungheinrich

Jungheinrich heeft een award gekregen voor haar ‘bezoekersmarketing’ rondom de vakbeurs Logistica 2015 in de Jaarbeurs Utrecht.

De Alphense onderneming wist met haar marketingcampagne met afstand de meeste bezoekers te genereren. Het is de derde achtereenvolgende keer dat Jungheinrich de prijs wint. De award werd bij de afsluiting van de beurs uitgereikt door Martijn de Weerd, brandmanager Logistica 2015, en Nils Cramer, account manager bij Jaarbeurs. Het verschil met de nummers twee en drie uit de top drie was groot: gemeten naar voorregistraties (beursbezoekers die voorafgaand hun bezoek registreren) realiseerde Jungheinrich ruim een kwart meer bezoek dan de nummer twee en meer dan 2,5 keer zoveel als de nummer drie. Het bedrijf had een uitgebreide campagne opgezet om relaties uit te nodigen voor een persoonlijk gesprek op haar stand. Ook bij de editie van 2012 won Jungheinrich de marketing award. In 2009 moest ze de prijs delen.

Connect
De Jungheinrich stand stond dit jaar in het teken van ‘CONNECT’. Enerzijds zinspeelde de warehousespecialist daarmee op het persoonlijke contact, anderzijds sloeg het thema op de groeiende connectiviteit, automatisering en integratie in het magazijn. Meest centraal stond echter de verbinding met de bedrijfsdoelstelling van bezoekers. Jungheinrich pakte uit met veel innovatieve ideeën en oplossingen voor het realiseren van meer veiligheid, kostenbesparingen of juist beter gewaarborgde processen.

Meer informatie: Jungheinrich Nederland

1 reactie op “Jungheinrich wint marketingprijs Logistica

  1. Kamryn schreef:

    What a neat ariltce. I had no inkling.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven