Marktnieuws
Bron: Jaarbeurs

Job Sonke heeft de titel Logistiek Manager het Jaar in de wacht gesleept. Tijdens de veertiende editie van de verkiezing liet de Manager European Distribution Center van Hollister de andere kanshebbers Erik van Wunnik en Gerhard Kolk achter zich. De award voor Jong Logistiek Talent ging naar Nick Vreeswijk van Fietskoeriers.nl

Sonke werkt als logistiek manager in het Europese distributiecentrum van Hollister Inc., Amerikaans producent van medische hulpmiddelen. In 2007 kreeg hij de opdracht om de Europese distributieactiviteiten van Hollister te centraliseren in West-Brabant. In 2016 volgde de ambitieuze verhuizing naar een grotere locatie. Binnen een jaar verhuisden alle werknemers, het materieel en de producten naar een nieuw pand van 30.000 vierkante meter in Oud Gastel. 

“Job is een logistiek manager, maar eigenlijk veel meer dan dat”, aldus juryvoorzitter Sander de Leeuw. “Hij heeft een heel nieuw distributiecentrum opgezet en een aantal jaar later de hele operatie verhuisd. Dat al het personeel is meegegaan naar de nieuwe locatie, zegt genoeg over de aandacht die Job heeft voor de human factor.

Nick Vreeswijk en Martijn Reintjes, hoofdredacteur van Warehouse Totaal. Bron: Hans de Vries van Get In The Picture.

Nick Vreeswijk winnaar JLT
Nick Vreeswijk, operationeel directeur bij Fietskoeriers.nl, werd verkozen tot Jong Logistiek Talent. Hij ontving de prijs uit handen van oud-winnaar Tijs van Driel (Red je Pakketje).

In zijn rol maakte Vreeswijk van Fietskoeriers.nl een landelijk opererend platform, dat met ruim 600 fietskoeriers is 33 steden fietst. De Leeuw: “Nick heeft op redelijk jonge leeftijd een bedrijf uitgebouwd tot de grote organisatie die het nu is. Dat vereist een veel breder profiel dan alleen het organiseren van de logistiek zelf. Nick is in staat geweest om mensen aan zich te verbinden. Hij heeft aan duurzaamheid bovendien een menselijk aspect toegevoegd. Dit bedrijf besteedt aandacht aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.” Vreeswijk liet Marijn Slabbekoorn (DHL Express) en Joris Teurlings (CEVA Logistics) achter zich

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven