Marktnieuws

Op 7 en 8 november vindt de 2018-editie plaats van vakbeurs ICT & Logistiek in de Jaarbeurs in Utrecht. Centraal thema is Connected Logistics. Volgens de organisatie biedt de digitale transformatie de logistieke sector ongekende mogelijkheden.

Op de beursvloer van ICT & Logistiek tonen circa 140 exposanten (ict-)oplossingen waarmee logistieke processen efficiënter zijn in te richten. Binnen het thema Connected Logistics wordt invulling gegeven aan vijf subthema’s: Big Data & Analytics, Sales & Operations Planning, Transport & Distributie, Warehouse Automation en Supply Chain Management.

De vakbeurs in Utrecht biedt daarnaast een inhoudelijk programma, verdeeld over acht beurstheaters, met een breed scala aan onderwerpen: van blockchain tot sociale innovatie in de logistiek.

De organisaties TLN en AIM organiseren dagelijkse tours om bezoekers in een kort tijdsbestek kennis te laten maken met bekende en nieuwe toepassingen in de sector. De TLN-tour neemt bezoekers mee langs een selectie van leveranciers van transportmanagementsystemen (tms) en vlootbeheertoepassingen. De AIM-tour toont bezoekers een selectie van leveranciers van warehouse managementsystemen (wms) en auto-ID-oplossingen.

Speciale aandacht is er voor het thema supply chain management (SCM) in een speciaal daarvoor ingericht arena, een initiatief van de partijen BLMC, Solventure en Supply Chain Media.

 

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven