Magazijnautomatisering

Honda Motor Europe Logistics, gevestigd in de haven van Gent, gaat zijn AGV-systeem uitbreiden met twee Egemin Guided Vehicles (E’gv’s). De twee automatisch geleide voertuigen van het volautomatische E’gv-systeem zijn een aanvulling op de zes E’gv’s waar het bedrijf al sinds september 2012 in Gent mee werkt.

De twee extra AGV-voertuigen worden ingezet in de aanpalende hal van het onderdelenmagazijn in Gent die Honda onlangs in gebruik nam, vanwege de langere transportafstanden en grotere volumes. Honda verzorgt vanuit het logistieke centrum in Gent de centrale logistiek van wagens, motorfietsen, power equipment, wisselstukken en accessoires naar zes andere regionale logistieke centra in Europa. De bestaande E’tow-vloerkettingbaan, eveneens geleverd door Egemin, voldeed niet langer aan de logistieke eisen.

Video

Bekijk de video van het bestaande Egemin AGV-systeem bij Honda.

Transport

In 2012 leverde leverde Egemin zes E’gv-voertuigen voor het transport van pallets en returnable crates (RC’s). Egemin leverde twee grote en vier kleine AGV-modellen, op maat geproduceerd van de RC’s die het bedrijf gebruikt voor het transport van de verschillende onderdelen.
De twee voertuigen worden in de tweede helft van 2014 geïnstalleerd.

Meer informatie: Egemin Automation

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven