Marktnieuws

In een volgende stap om haar klanten nog sneller en beter te bedienen heeft Heemskerk Bloemen, één van de grootste bloemen- en plantenexporteurs van Nederland, uit Rijnsburg een gemechaniseerd orderverdeelsysteem voor de logistieke afhandeling geïmplementeerd.
Het sorteersysteem is geleverd en geïnstalleerd door Van Riet en sorteert emmers en dozen op klantniveau. Verschillende stromen worden eerst samengevoegd en vervolgens gesorteerd. Kleinere klanten worden hierbij in batch aangevoerd, grotere klanten krijgen een vaste plek aan het sorteersysteem. De kleine klanten wisselen elkaar in hoog tempo af aan de sorteerbestemmingen. Alle pickregels in een fust worden automatisch gescand. Door de nauwe besturingsintegratie met de Heemskerk software is precies bekend welke producten zich waar op het systeem bevinden en hoeveel producten er nog moeten komen voordat de order compleet is.
Hart van het systeem is een shoe sorter, met een hoge capaciteit en uitsluisnauwkeurigheid. De sorter heeft 4 toevoerbanden en 42 uitgangen. Iedere uitgang heeft een lengte van 12 meter, zodat een grote hoeveelheid fusten gebufferd kan worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven