Marktnieuws
'Google Glass verbetert logistiek proces'

Google Glass kan het logistieke proces van bedrijven aanzienlijk verbeteren. Dit stellen verladersorganisatie EVO en LogiXperience, die over de eerste industriële variant op Google Glass beschikken. Friese ondernemers, die de bril wellicht kunnen gebruiken in hun magazijn, kunnen op 9 oktober in Heerenveen een eerste ‘Glass experience’ ondergaan tijdens de EVO Inspiratiedag.

EVO bootst het logistieke proces van bedrijven na, LogiXperience levert de nieuwste technologieën die dit mogelijk maken. Voor het eerst kunnen ondernemers de nieuwste logistieke systemen, vanaf het moment dat een product gereed is tot en met de aflevering bij de klant, eigenhandig op één locatie testen. Ondernemers zijn welkom en de toegang is gratis.

Toegevoegde waarde

Google is al geruime tijd in het nieuws met Google Glass – een bril met een ingebouwd beeldscherm, camera en internet. Deze revolutionaire technologie lijkt een ogenschijnlijk onuitputtelijke bron voor procesverbeteringen, maar veel ondernemers vragen zich af bij welke logistieke toepassing de bril nu echt toegevoegde waarde biedt. EVO en LogiXperience geven ondernemers uitleg over de systeemopbouw en mogelijkheden met Google Glass. Ook andere innovaties, zoals de elektronische vrachtbrief en een app voor iedereen die te maken heeft met het wegvervoer van gevaarlijke stoffen, passeren tijdens de EVO Inspiratiedagen in Heerenveen de revue.

Video

Onderstaand filmpje laat zien hoe een ‘slimme bril’, in dit geval niet van Google, kan worden gebruikt in een warehouse.

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven