Marktnieuws

Geostick Groep, leverancier van etiketten en labels, heeft de zelfklevende etiketten divisie van iPB Printing overgenomen. Hierdoor kan iPB Printing zich focussen op de verdere groei van haar in-mould labels (IML) en flexibele verpakkingen activiteiten.

De Geostick Groep versterkt hiermee opnieuw haar positie in zelfklevende etiketten, in navolging op eerdere overnames van LabelMed, LabelForm, Etiket BV en Wyt gevaarsetiketten.

Betrouwbare en goede partner

“Wij hebben in Geostick een betrouwbare en goede partner gevonden waar we onze klanten met een gerust hart aan kunnen overdragen” aldus Bart Lavrijsen, commercieel directeur van iPB Printing.

https://www.youtube.com/watch?v=KNhpPuUhB1I

“De focus van iPB Printing op IML en flexibele verpakkingen biedt ons een geweldige kans om onze positie in onze core business van zelfklevende etiketten verder te versterken met een mooie lijst van trouwe klanten die we naast labels ook kunnen ondersteunen vanuit onze Print & Labeling Solutions divisie” aldus Peter Berveling, 3e generatie eigenaar van het familie bedrijf Geostick.

De medewerkers van iPB Printing en Geostick dragen gezamenlijk zorg voor een geruisloze en professionele overdracht van de klanten en productie van zelfklevende labels van iPB Printing naar de desbetreffende Geostick vestigingen.

Alle medewerkers zijn verheugd met deze ontwikkelingen en vertrouwen op voorzetting van een langdurige relatie met alle klanten en goede samenwerking tussen onze bedrijven.

Meer informatie: Geostick B.V.

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven