Marktnieuws

Koninklijke Gazelle kiest voor JCL Logistics als nieuwe logistiek partner voor de opslag en distributie van (elektrische) fietsen. Het meerjarig contract is inmiddels ondertekend.

Logistiek dienstverlener JCL Logistics is blij met Koninklijke Gazelle als nieuwe klant, vertelt directeur Bert de Vries: “JCL is erg trots op deze partnerovereenkomst aangezien Gazelle een bekende, vooraanstaande en Koninklijke naam in de markt is. Wij leveren graag een bijdrage aan de ambities voor verdere groei en optimale klantbeleving van Gazelle.”

“Met onze kennis van fietsendistributie en- warehousing in combinatie met ons specialisme in transport en warehousing voor chemie, voegen we waarde toe voor onze klanten. We kijken uit naar een mooie samenwerking.”

Huub Lamers, algemeen directeur van Koninklijke Gazelle: “JCL Logistics beschikt over een gespecialiseerd fietsenwarehouse en heeft jarenlange ervaring op het gebied van de distributie van (elektrische) fietsen. Daarom zijn zij een logische nieuwe partner voor ons. We kijken uit naar een succesvolle samenwerking!”

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven