Marktnieuws
Van Raam fietsen

Verslaggever Erik Kruisselbrink was onlangs op bezoek bij Van Raam. De fabrikant van aangepaste fietsen opende in januari in het Achterhoekse Varsseveld een nieuwe productielocatie annex showroom en warehouse. Het volledige verhaal verschijnt in ons vierde nummer, dat in september verschijnt. Abonneren? Klik dan hier

Van Raam kon in het nieuwe pand van 13.500 vierkante meter geheel volgens de eigen wensen en ideeën een ideale inrichting en routing creëren. De locatie is ook gebouwd op de groei, want de omzet van Van Raam groeit al jaren met ongeveer twintig procent per annum.

Aangepaste fietsen steeds populairder

Dat komt, legt ICT & Logistics Professional Anjo Lubbers uit, door de toenemende populariteit van de fietsen die worden gemaakt voor mensen die niet meer met een reguliere tweewieler uit de voeten kunnen.

“We hebben een brede doelgroep. We maken niet alleen fietsen voor ouderen met een beperking, maar ook fietsen voor een gezin met een kind met een beperking. De ouders kunnen het kind dan mee voorop nemen. Dit soort fietsen wordt steeds meer geaccepteerd. We proberen de fiets er ook zo min mogelijk als een ‘gehandicaptenfiets’ uit te laten zien.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven