Marktnieuws

Bakker Transport & Warehousing gaat uitbreiden. De logistiek dienstverlener is vrijdag begonnen met de bouw van een nieuw distributiecentrum. Het pand komt te staan achter de huidige locatie op industrieterrein IBF in Heerenveen.

Bakker Transport & Warehousing groeit als kool en daarom is ‘een verdere vergroting van de op- en overslagcapaciteit’ nodig. “Daarmee is Bakker voorbereid op de toekomst en kan het de service aan bestaande en nieuwe opdrachtgevers continueren en nog verder verbeteren”, valt er in het persbericht te lezen.

Het nieuwe dc wordt 10.000 vierkante meter groot en dertien meter hoog. Daar komt de kantoorruimte nog bij. De watergang die de terreinen nu scheidt, zal worden versmald tot acht meter en de terreinen worden gekoppeld door een dam.

Bekijk de video voor meer informatie over Bakker.

Bakker investeert ruim zes miljoen euro in de bouw van het nieuwe dc en hoopt het pand in december in gebruik te nemen. Als het pand klaar is, beschikt Bakker Transport & Warehousing over ruim 32.000 vierkante meter aan warehouse.

Friese Onderneming van het Jaar

Bakker Transport & Warehousing werd in april verkozen tot Friese Onderneming van het Jaar. “Bij ons bezoek aan Bakker speelde het personeel een grote rol in de presentatie, en je zag ze glimmen van trots”, vertelde jurylid en gedeputeerde Sander de Rouwe. “Ook waren er vertegenwoordigers uit de transportsector die meldden dat als er een ontwikkeling is in de sector, ze mensen vaak doorverwijzen naar Bakker, omdat zij vooroplopen.”

Ook de financiële prestaties van het transport- en opslagbedrijf waren indrukwekkend, aldus De Rouwe. Bakker draait een omzet van ongeveer dertien miljoen euro. Je leest het volledige artikel over de verkiezing van Friese Onderneming van het Jaar hieronder:

Waarom Bakker werd verkozen tot ‘Friese Onderneming van het Jaar’.

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven