Marktnieuws

Logistiek dienstverlener FM Logistic heeft een groot contract in de wacht gesleept. Het Franse bedrijf gaat zijn distributiecentrum in Bac Ninh, in de buurt van Hanoi, gebruiken om de logistiek te regelen voor VinShop. 

Platform voor leveranciers

VinShop is een Vietnamees platform waarmee winkeleigenaren, bijvoorbeeld supermarkten, in contact kunnen worden gebracht met leveranciers. Ze kunnen betalen via een online betaalmethode die door Vingroup, het moederbedrijf van VinShop, is ontwikkeld. 

FM Logistic gaat in het in mei 2020 geopende dc goederen opslaan en distribueren naar winkels in Noord-Vietnam. Hierbij valt te denken aan eten, drinken, huishoudelijke producten en verzorgingsproducten. 

Torenhoge ambities

“Met de visie en de veelbelovende doelstellingen om het grootste logistieke netwerk in Vietnam te worden, richt VinShop zich op het investeren in innovatieve technologie en het ontwikkelen van dataplatforms om logistieke diensten en supply chains op grote schaal te beheren en optimaliseren”, zegt Nguyen Tran Thi van VinShop. 

“Om deze reden zal de samenwerking met FM Logistic waarde toevoegen aan de activiteiten van VinShop. We maken gebruik van de geavanceerde middelen en operationele capaciteiten van FM Logistics, zullen onze productiviteit verhogen en onze kosten optimaliseren.

FM Logistic

FM Logistic is een belangrijke internationale speler op het gebied van opslag, transport en verpakkingen en in het bijzonder op de markten van distributie, fast moving consumer goods (veel verkochte consumentengoederen), parfumerie en schoonheid, industrie en gezondheid. 

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven