Marktnieuws

Flinders heeft een nieuw magazijn van ruim 14.000 vierkante meter geopend in Amsterdam. Met dit state-of-the-art dc verwacht de woonwinkel de snelle groei ook in de toekomst waar te kunnen maken.

Het magazijn is gelegen in het havengebied Amsterdam Westpoort aan de Casablancaweg 8-10. Vanuit dit nieuwe magazijn bedient Flinders klanten in Nederland en België. 

Unieke doos

Op de nieuwe locatie wordt binnenkort een dozenmachine voor verpakkingen op maat geïnstalleerd. Deze machine zorgt ervoor dat Flinders meubels en lampen in een unieke doos op maat duurzaam kan verzenden. 

“Ons oude magazijn werd te klein. Vanuit het nieuwe magazijn in Amsterdam kunnen we de verwachte groei van Flinders de komende jaren waarmaken”, aldus Oscar Diele, COO van Flinders. 

“De omzet van Flinders is de eerste helft van dit jaar gegroeid met 23 procent. De webshop groeide met 35 procent het hardst, maar ook de winkel in Zaandam en de interieurprojecten (B2B) laten een positieve groei zien ondanks de tijdelijke winkelsluiting in april en mei als gevolg van de situatie omtrent corona.”

Eigen bezorgservice grootmeubels

Flinders verwacht de komende jaren flink uit te breiden met onder meer een eigen bezorgservice voor grootmeubels. “Flinders investeert continu in het verbeteren van de klanttevredenheid. Met het opschalen van zowel de eigen bezorgdienst als installatie en montage door Flinders medewerkers kunnen we ons specialisme nóg beter claimen”, aldus Diele.

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven