Marktnieuws

FM Logistic heeft zijn distributiecentrum in Noginsk, 60 kilometer ten oosten van Moskou, uitgebreid. Er is 12.500 vierkante meter bijgebouwd, waardoor de totale warehouse-oppervlakte nu 66.000 vierkante meter bedraagt. 

De logistiek dienstverlener uit Frankrijk kan in het warehouse 85.000 palletplaatsen kwijt. Uitbreiding was nodig omdat er steeds meer vraag is naar onder meer producten van Henkel en Bonduelle. 

Op dit moment werken er 250 mensen in het dc, maar door de uitbreiding worden dat er straks 100. 

Warehouse van A tot Z

Het magazijn in Noginsk biedt storage, warehousing en co-packing-diensten. Er rijden picking trolleys rond van Balea en er is ook ruimte voor crossdockingactiviteiten en de opslag van gevaarlijke goederen.

“Dit magazijn is strategisch gelegen bij de tweede hoofdstroom van goederen van en naar Moskou”, reageert Christophe Menivard, de algemeen directeur van FM Logistic voor Rusland en Oost-Europa. 

“Dit dc is daarom een uitstekende locatie voor potentiële klanten. We hebben al een toenemende belangstelling vanuit klanten kunnen constateren en daarom was uitbreiding nodig. De Noginsk-locatie beschikt niet alleen over moderne magazijnapparatuur, maar brengt ook nieuwe banen naar de regio Moskou.”

FM Logistic

FM Logistic is een belangrijke internationale speler op het gebied van opslag, transport en verpakkingen en in het bijzonder op de markten van distributie, fast moving consumer goods (veel verkochte consumentengoederen), parfumerie en schoonheid, industrie en gezondheid. 

FM Logistic is in Rusland actief sinds 1994 en heeft ongeveer 10.000 mensen in het land werken. In 2016 werd de locatie in Noginsk geopend. 

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven