Marktnieuws

De finalisten voor de titel Logistiek Manager van het Jaar en Jong Logistiek Talent zijn bekend. Dit zijn: Gerhard Kolk, Director Operations bij Koopman Autotransport, Job Sonke, Manager European Distribution Center bij Hollister en Erik van Wunnik, Director Product Development bij DSV. Op 28 maart bepaalt de vijfkoppige jury wie er met de titel naar huis gaat.

“De drie finalisten staken met kop en schouders uit boven de andere kandidaten in termen van het oppakken van hedendaagse uitdagingen zoals digitalisering van de supply chain of de human factor”, licht juryvoorzitter Sander de Leeuw (VU Amsterdam) toe.

Bij verkiezing Jong Logistiek Talent kwam de jury op basis van de inzendingen tot de volgende finalisten: Marijn Slabbekoorn, Program Manager GoGreen Europe bij DHL Express, Joris Teurlings, Site Manager bij CEVA, Nick Vreeswijk en Operationeel directeur bij Fietskoeriers.nl.

Op 28 maart betreden alle kandidaten het podium tijdens het kennis- en netwerkevent in de Jaarbeurs, Utrecht. Tijdens hun prestentatie krijgen ze de kans om zowel de jury als het publiek te overtuigen van hun kwaliteiten als logistiek manager en logistiek talent. De jury bepaalt uiteindelijk wie de Logistiek Manager van het Jaar wordt. Voor de talenten geldt dat de bezoekers aan het event mede bepalend zijn voor de keuze van de winnaar. De publieksstemmen en het juryoordeel vormen samen de einduitslag.

Logistiek Manager 4.0

Het thema van deze verkiezing luidt ‘Logistiek Manager 4.0 – Ben jij voorbereid op je nieuwe rol?’. Technologie zet de wereld van de logistiek manager volledig op zijn kop. Wat is de rol van de mens nog in de logistiek van de toekomst? Deze ontwikkelingen hebben ingrijpende invloed op de inhoud van de functie van logistiek manager. Welke kennis is nodig, welke vaardigheden moet de logistiek manager 4.0 bezitten? Het dagprogramma op 28 maart staat volledig in het teken van dit thema.

Kijk hier voor meer informatie over de verkiezing van Logistiek Manager van het Jaar, het event en het kennisprogramma.

 

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven