Marktnieuws

Brouwers Transport krijgt een nieuw distributiecentrum. Het familiebedrijf betrekt in het derde kwartaal van 2020 een warehouse van ruim 11.000 vierkante meter in Den Bosch. 

Het complete terrein betreft 15.470  vierkante meter, daarop wordt 11.007 vierkante meter bedrijfshal en 182 vierkante meter  kantoor gebouwd. In de laadkuil bevinden zich elf loading docks en twee maaivelddeuren. 

“Het is dé logistieke oplossing voor ons”, zegt Toine Brouwer van het logistieke bedrijf.

Logistics processing en data sharing

Brouwers is een familiebedrijf waar transport en logistiek samenkomen. Het is een innovatief transportbedrijf dat gebruik maakt van de laatste technologieën op het gebied van logistics processing en data sharing. Bij de ontwikkeling van dit nieuwe distributiecentrum stond dit dan ook centraal. 

Zo zijn de afmetingen en indeling volledig afgestemd op de mogelijkheden voor optimale innovatie van logistieke processen, aldus ontwikkelaar VDG Real Estate in een persbericht.

De centra zijn gelegen op bedrijventerrein De Rietvelden, waar onder andere Heineken, Sligro, Makro, Karwei, Bouwmaat en Moonen zijn gevestigd. Met een rechtstreekse aansluiting op de A59 en de A2 nabij is de bereikbaarheid van dit terrein uitstekend.

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven