Marktnieuws

EVC breidt partnership met Inther uit

Inther Logistics Robotics werkt met Doculabel specialist EVC samen op het gebied van de verkoop van de Automated Document Applicator (ADA). Deze machine wordt ingezet om tijd en dus kosten te besparen door middel van het volautomatisch bevestigen van Doculabels.

De ADA print, vouwt en bevestigt namelijk documenten aan de bovenkant of zijkant van een doos in een “Documents Enclosed” pouch. Het partnerschap biedt klanten de mogelijkheid om, afhankelijk van hun logistieke-operatie kernmerken, te kiezen uit dan wel de manuele tijdbesparende Doculabel dispenser, dan wel de volautomatische ADA. Het voordeel van deze laatste is dat de kwaliteit wordt gewaarborgd, waardoor menselijke vergissingen worden uitgesloten. Hiermee weet men zeker dat altijd de juiste documentatie op de bijhorende parcels bevestigd wordt.

Oplossing zoeken per klant

EVC helpt haar klanten met het ergonomisch en efficiënt werken in distributiecentra. Haar ervaring met werktafels en bijhorende aspecten als zelfklevende documenthoesjes in samenwerking met de automatiseringskracht van Inther zorgt ervoor dat per klant de ideale oplossing gezocht kan worden.

Stand-alone design

Er zijn diverse reden om documentatie aan de buitenzijde aan te brengen. Deze verschillen per sector en logistiek proces. De ADA kan door zijn stand-alone design relatief gemakkelijk dit proces automatiseren en geïmplementeerd worden in bestaande operaties.

 

Meer informatie: EVC (Verpakking) B.V.

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven