Marktnieuws

Engels levert bakken NedTrain

Engels leverde in totaal 15.000 kunststof Eurotec systeembakken voor het nieuwe automatische magazijn dat NedTrain eerder dit jaar in gebruik nam in Tilburg. Voor de opslag van de vele duizenden componenten en onderdelen koos NedTrain voor het Order Storage System van Knapp, een dynamisch shuttlesysteem dat is gericht op de automatische opslag, picking en sortering van goederen tot 32kg.
De Eurotec systeembakken zijn speciaal ontwikkeld voor gebruik in automatische magazijnen. Ze zijn voorzien van vele aangrijppunten voor positioneren en opnemen door robots en hulpapparatuur. Door de dubbelwandige hoekconstructie zijn de bakken bovendien zeer vormvast. De gesloten, dubbele sandwichbodem voorkomt doorbuiging.
De bakken hebben een bodemmaat van 600×400 mm en zijn geleverd in twee hoogtes: 170 en 270 mm, alle voorzien van unieke barcodes. De systeembakken worden gebruik in combinatie met ruim 30.000 inzetbakken, eveneens geleverd door Engels. De inzetbakken verdelen de systeembakken in 2, 4, 8 of 16 gelijke vakken.

Meer informatie: Engels Logistiek B.V.

Inschrijven nieuwsbrief

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven