Marktnieuws

Empack is hét event voor de verpakkingssector. Dat geldt niet alleen voor de branche in Nederland, maar ook in België, waar er al 18 editors zijn gehouden. Nu komt er ook een Franstalige editie van de Empack.

Op 26 mei wordt in Namen de Empack Namur ‘la journée de l’emballage’ gehouden. Het event moet de sector ‘een netwerk en commercieel platform’ bieden in Wallonië.

De locatie is Namur Expo, een ‘uiterst gezellige, ruimte en bereikbare locatie’, aldus de eventorganisatie. “De ideale ontmoetingsplek voor een professioneel en doeltreffend netwerkevent.”

Wat brengt Empack Namur?

Sleutelwoorden op dit ééndaagse event zijn inspireren, connecteren en ontdekken. Intensief sparren met collega professionals? Casual converseren met gelijkgestemden? Leren van toonaangevende speakers? Duurzaamheid, techniek, voedingsverpakking; alles krijgt hier een plekje:

• All inclusive standen met smart badge technologie

• Network Lounge voor exposanten en bezoekers

• Partner Village met strategische partners zoals Wagralim, Plastiwin, FSC, IBE-BVI, Pack4Food,…

• Conferences met hot topics

• Trends Gazellen Awards voor de verpakkingssector (incl. netwerkdrink)

Tijdens een innovation tour maken bezoekers kennis met een veelheid aan nieuwigheden die exposanten uitstallen en demonstreren. De beste innovatie ontvangt trouwens een innovation award.

Voor wie?

De 70 exposanten zijn producenten van verpakkingsmachines, -materialen en -technologie, controleren inspectiesystemen, handling en logistieke systemen, label & print.

De organisatie mikt op 1.000 bezoekers met functies als aankopers, ingenieurs, operations managers, technical managers of afdelingsmanagers, onderzoekers en verpakkingsexperts.

De industrietakken waar het publiek werkzaam is, zijn breed verspreid: van de voedingssector (+/- 20%) tot groothandel en verpakkingsindustrie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven