Marktnieuws

Efacec Handling Systems wordt Consoveyo

Efacec Handling Systems wordt Consoveyo

Na de overname door het internationale technologiebedrijf Körber, zal Costo’s partner Efacec Handling Solutions haar naam wijzigen en voortaan als Consoveyo door het leven gaan. Costo integreert al meer dan zes jaar de Efacec producten in haar material handling- en opslagprojecten en is de exclusieve wederverkoper van Consoveyo in Nederland.

De naamswijziging van deze Portugese leverancier van geautomatiseerde materials handling- en opslagsystemen is slechts een van de stappen in het integratieproces van het bedrijf in de Logistic Systems divisie van Körber, een internationaal technologiebedrijf met bijna 12.000 medewerkers wereldwijd. Behalve Logistic Systems, bestaat de groep uit de volgende sectoren: Automation, Machine Tools, Pharma Systems, Tissue, Tobacco en Corporate Ventures. De naamswijziging was afgerond op 17 april. Consoveyo heeft meerdere eigen vestigingen wereldwijd en circa 180 professionals in dienst.

Weinig verandering

Rick Li-Fo-Sjoe, Commercieel Manager bij Costo: In het dagelijks werk zal er voor onze klanten of onze samenwerking weinig veranderen. Wij zien de overname van Efacec vooral als een versterking van de continuïteit dankzij de solide basis van het moederbedrijf.”

Inschrijven nieuwsbrief

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

TEST
x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven