Marktnieuws
Bakker Barendrecht

Groente- en fruitbedrijf Bakker Barendrecht is begonnen met de bouw van een nieuw distributiecentrum. Dit pand van ruim 30.000 vierkante meter komt te staan op industrieterrein Dutch Fresh Port in Ridderkerk en wordt medio 2020 opgeleverd. 


Het dc wordt een uitbreiding op de al bestaande capaciteit en zal vooral gebruikt worden voor ‘vernieuwing in distributie en verpakken’, aldus Bakker Barendrecht.

“Met de nieuwe extra locatie kunnen we onze strategische partners Albert Heijn en Koninklijke Vezet nu en in de toekomst blijven voorzien van de beste kwaliteit groente en fruit”, reageert algemeen directeur Maarten van Hamburg op LinkedIn.

“Het stelt ons in staat om onze warehousing en verpakkingsprocessen verder te verbeteren met de nieuwste logistieke technieken. En we bieden onze medewerkers een gezond en plezierig werkklimaat.”

Albert Heijn is grote klant

Het in 1930 opgerichte Bakker Barendrecht levert groenten en fruit aan de filialen van supermarktketen Albert Heijn. Tevens levert men groenten en fruit aan Koninklijke Vezet, marktleider op het gebied van vers gesneden groenten en fruit en leverancier van kant- en klare producten en maaltijden. 

Bakker Barendrecht is onderdeel van Greenyard, marktleider in verse en bereide groente en fruit, bloemen en planten en logistieke diensten voor verse producten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven