Marktnieuws

Een gestickerd product met de juiste verzend- en transportinformatie komt relatief snel aan bij de eindklant. Een dergelijk label is tevens voorzien van nuttige productinformatie voor de gebruiker. Bovendien krijgen alle pakketten een uniforme uitstraling. Dat is nuttig voor de logistiek dienstverlener en transporteur.

Er worden steeds meer buitenlandse producten besteld. Als ze in Nederland in een warehouse aankomen zijn ze nog niet afleveringsgereed. Een logistiek dienstverlener of de producent met een eigen magazijn moet dan nog het product verpakken en voorzien van de juiste informatie. Er zijn tegenwoordig kwalitatief zeer hoogwaardige apparaten die zeer nauwkeurig en uniform de producten voorzien van een etiket of sticker met de gewenste informatie.

Stickers bedrukken kan in full-color of zwart-wit of met extra steunkleur. Het drukproces is digitaal, dus elke sticker of etiket heeft dezelfde gelijkwaardige, hoge kwaliteit. De klant heeft zelf de keuze uit papiersoort, gewicht, formaat en wijze van bedrukking (mat of glans en oriëntatie van de bedrukking).

Inschrijven nieuwsbrief

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven