Marktnieuws
CeMAT Russia

De Russische variant van de CeMAT verwacht dit jaar meer dan 150 exposanten, waaronder bedrijven als Beumer, Interroll, Kardex, Linde, SSI Schäfer en Vanderlande. De intralogistieke beurs wordt van 24 tot 26 september in Moskou gehouden in het zogeheten Crocus Expo International Exhibition Center.

E-commerce

De Russische markt is volgens Sergei Dzjoeba, sales director van systeemleverancier Beumer, ‘zeer aantrekkelijk’: “We zien hoe de logistieke sector van Rusland zich dynamisch blijft ontwikkelen, voornamelijk door de bloeiende e-commerce in het land.”

De Russische e-commercemarkt groeit ongeveer twintig procent per jaar. Daarom verrijzen er steeds meer logistieke centra in het land. Wel moeten (internationale) bedrijven zich steeds kunnen aanpassen aan specifieke marktomstandigheden, zegt Dzjoeba, die de ‘innovatieve oplossingen’ op de CeMAT graag wil laten zien.

Vaste waarde in Rusland beursland

“Deze beurs is een van de belangrijkste evenementen in Rusland waar besluitvormers uit de logistieke sector samenkomen.” CeMAT Rusland werd tien jaar geleden voor het eerst georganiseerd. Inmiddels is de beurs ‘een vaste waarde geworden op de Russische beursmarkt’, zegt Krister Sandvoss van de organisatie.

“CeMAT Rusland is de ideale plaats voor logistieke besluitvormers om sectoroverschrijdende geautomatiseerde oplossingen te verkrijgen “, aldus Sandvoss.

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven