Marktnieuws
Bertrandt Flechtorf

Logistiek dienstverlener Bertrandt krijgt er een distributiecentrum bij. Het Duitse bedrijf bouwt een ‘state-of-the-art’-warehouse in Flechtorf, op een kwartiertje rijden van Wolfsburg. In het pand zal Bertrandt prototypes en onderdelen van vliegtuigen en auto’s opslaan. 

Het pand wordt 32.000 vierkante meter groot en moet medio 2020 klaar zijn. Er zullen veertien zestien dockdeuren worden ingebouwd, er komt parkeerruimte voor 249 auto’s en 6 grote trucks. Bouwbedrijf Garbe Industrial Real Estate investeert 35 miljoen euro in het project.

Bekijk hier een bedrijfsvideo van Bertrandt.

Bertrandt heeft voornamelijk voor Flechtorf gekozen vanwege de gunstige ligging. De afslag naar de snelweg die Wolfsburg met Brunswick verbindt, ligt op slechts een halve kilometer afstand. Ook de snelweg Hannover-Berlijn is eenvoudig te bereiken, aldus Bertrandt in een persbericht. 

Bertrandt

Bertrandt werd in 1974 opgericht en maakte toen onderdelen voor lokale autofabrikanten, maar nu houdt Bertrandt zich bezig met de productie van componenten, modules en derivaten voor de internationale automobiel- en luchtvaartindustrie. 

Ook heeft Bertrandt zich steeds meer ontwikkeld tot een logistiek dienstverlener. Het hoofdkantoor staat in Ehningen in Baden-Württemberg en er werken ongeveer 13.000 mensen bij de beursgenoteerde onderneming, verdeeld over 54 locaties. 

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven