Marktnieuws

Pakketvervoerder DPD en verpakkingsspecialist Weststrate gaan samenwerken om kwetsbare pakketten beter beschermd te verzenden. Voor producten die extra bescherming nodig hebben, ontwikkelt Weststrate verzendverpakkingen die zijn afgestemd op het afleverproces door DPD. Deze lange termijn samenwerking heeft als doel om levering van beschadigde pakketten tot een minimum te beperken.

Als verpakkingspartner van webwinkeliers adviseert Weststrate partijen die via DPD producten verzenden in maatwerk-verpakkingen. Zo wordt de meest ideale en veilige verpakkingsoplossing aangeboden. Op die manier blijft de productschade tijdens transport minimaal.

“Door onze expertises te combineren, kunnen we het verpakkings- en bezorgingsproces optimaliseren, dit biedt kansen voor alle betreffende partijen.”
– Jasja de Bree, salesmanager Weststrate

Plantverpakking
De eerste verpakking die Weststrate samen met DPD heeft ontwikkeld, is een plantverpakking die geschikt is voor internationale verzending. Deze verpakking is zo uniek in zijn soort dat DPD de verpakking aanbeveelt aan alle organisaties binnen de bloemen- en plantensector. Ook voor andere verpakkingsvraagstukken heeft Weststrate een oplossing. Zo biedt DPD samen met Weststrate efficiënte en veilige verzendoplossingen voor elk segment.

“Veel bedrijven kampen met retouren door de bezorging van beschadigde pakketten, dit komt de klanttevredenheid natuurlijk niet ten goede. Voor diverse, uitdagende verpakkingscases heeft Weststrate een verpakkingsoplossing kunnen realiseren. Met deze samenwerking kunnen we onze krachten bundelen”, licht Jasja de Bree, salesmanager bij Weststrate, toe. “Door onze expertises te combineren, kunnen we het verpakkings- en bezorgingsproces optimaliseren, dit biedt kansen voor alle betreffende partijen.”

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven