Marktnieuws

Pakketservice DPD start met de ophaalservice ‘Pickup request’ voor particulieren en kleine ondernemers. Hierdoor hoeven zij niet door wind en regen pakketten naar een pakketpunt te brengen, maar kunnen ze binnen blijven totdat de chauffeur het komt ophalen.

De nieuwe service is een antwoord op de toenemende vraag van gebruikers naar het thuis afhalen van pakketten. De ophaalservice is uniek in Nederland en is in alle regio’s beschikbaar. Tot op heden konden alleen zakelijke klanten gebruik maken van de service.

Nu ook voor consumenten

Elke maand maken duizenden mensen gebruik van het online verzendplatform pakkettenversturen.nl van DPD. In toenemende mate kreeg DPD de vraag of pakketten ook thuis opgehaald konden worden. Het ophalen van pakketten is voor grote bedrijven met een abonnement al langer mogelijk, maar voor kleine ondernemers en consumenten was dit nog niet het geval. Met de introductie van de nieuwe ophaalservice biedt DPD voor hen nu hetzelfde gemak.

Tijdvak

Voor een vaste toeslag, ongeacht het aantal pakketten, komt de chauffeur de pakketten ophalen. Dankzij een uitbreiding worden niet alleen klanten die een pakket ontvangen geïnformeerd over de dag en het tijdvak wanneer de chauffeur aan de deur staat. Ook klanten die een ophaalverzoek indienen, krijgen een werkdag van tevoren een herinnering dat de zending wordt opgehaald. Zij ontvangen op de ochtend van het ophaalmoment een e-mail in welk 1-urige tijdvak de chauffeur het pakket komt ophalen.

Meer informatie: DPD (Nederland) B.V.

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven