Marktnieuws

De drie kanshebbers voor de titel Logistiek Manager van het Jaar zijn bekend. Op 26 maart betreden de finalisten het podium in de Jaarbeurs om de jury te overtuigen van hun kwaliteiten als logistiek manager. 

De finalisten voor de titel Logistiek Manager van het Jaar zijn Maarten Bakhuizen, Stein van Elst en Ronald Kleijwegt.

Maarten Bakhuizen (ASML)

Maarten Bakhuizen, Senior Supply Chain Manager bij ASML. Bakhuizen startte zijn carrière bij Ortec en ging daarna aan de slag bij Heineken, waar hij in zijn laatste functie actief was als Regional Logistics Director voor Heineken Wholesale. Sinds 2017 is Bakhuizen Senior Supply Chain Manager bij hightechbedrijf ASML. 

Stein van Est, Managing Director bij Hollander Barendrecht. Van Est werkte jaren voor scheepvaartbedrijf DFDS, waar hij onder meer de integratie tussen Norfolkline en DFDS coördineerde. In 2016 werd hij benoemd tot algemeen directeur van Hollander Barendrecht, dat verantwoordelijk is voor de vers supply chain van PLUS en de importstroom van fruit voor Edeka. 

Ronald Kleijwegt, VP Global Sales en Managing Director EMEA bij Blume Global. Kleijwegt neemt meer dan twintig jaar supply chain-ervaring mee naar de verkiezing Logistiek Manager van het Jaar. Voor zijn aantreden bij Blume Global bekleedde Kleijwegt directiefuncties bij de Hewlett-Packard Company en Jusda SCM. In zijn huidige rol is hij verantwoordelijk voor de opzet en uitrol van Blume Global in de EMEA-regio. 

Finaledag op 26 maart

Stein van Elst (Hollander Barendrecht)

Op 26 maart betreden alle kandidaten het podium tijdens het kennis- en netwerkevent in de Jaarbeurs, Utrecht. Tijdens hun prestentatie krijgen ze de kans om zowel de vijfkoppige jury als het publiek te overtuigen van hun kwaliteiten als logistiek manager. 

De jury, onder leiding van juryvoorzitter Sander de Leeuw, bepaalt uiteindelijk wie de Logistiek Manager van het Jaar wordt en het stokje overneemt van titelhouder Job Sonke.

Skilled for the Future

Het thema van deze editie luidt ‘Skilled for the Future’: hoe kunnen noodzakelijke veranderingen en innovaties succesvol worden geïmplementeerd in de ketenprocessen van vandaag en morgen?’ 

Ronald Kleijwegt (Blume Global)

Met de logistiek manager of professional als uitgangspunt behandelt ‘Skilled for the future’ verschillende implementatievoorbeelden, gegeven door bedrijven en vakgenoten. 

De dag biedt relevantie sessies voor jong en oud. Waar de een handvatten krijgt om met zijn/haar team aan de slag te gaan (en het juiste team samen te stellen), krijgt de ander handvatten om van optimale waarde te zijn in zo’n team nu en in de toekomst. 

Vorig jaar ging de prijs voor Logistiek Manager van het Jaar naar Job Sonke, manager van Hollister Incorporated, een Amerikaanse producent van medische hulpmiddelen met een distributiecentrum in Oud Gastel.

Lees hier een interview van Warehouse Totaal terug met Sonke.

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven