Marktnieuws

DB Schenker heeft zijn Maastrichtse vestiging verhuisd naar een nieuw pand bij Maastricht Aachen Airport. Schenker Logistics BeNeLux investeert hiermee in moderne bedrijfslocaties waar alle activiteiten efficiënt kunnen worden ondergebracht.

Deze locaties dienen te voldoen aan strikte duurzaamheidscriteria, aldus de logistiek dienstverlener in een persbericht.

Het oude pand van de luchtvrachtvestiging in Maastricht voldeed niet meer aan deze criteria. Mede daarom heeft Schenker besloten om de luchtvrachtactiviteiten te verplaatsen naar een nieuwe, unieke locatie nabij Maastricht Aachen Airport.

Strategische ligging

Het moderne kantorencomplex ligt centraal in het hart van de Euregio Maas-Rijn, nabij de A2 met uitstekende verbindingen naar België en Duitsland. Tevens is het bedrijventerrein goed bereikbaar via openbaar vervoer.

DB Schenker behoort in de Benelux tot de top 3 in logistieke dienstverlening. Met zo’n 4.000 medewerkers, 33 strategisch gelegen logistieke centra en kantoren, biedt Schenker Logistics BeNeLux complete geïntegreerde services op het gebied van landtransport, luchtvracht, zeevracht, fairs & events, contractlogistiek en supplychainmanagement.

Meer informatie: DB Schenker Logistics

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven