Magazijnautomatisering

Linde Material Handling heeft een nieuwe heftruck ontwikkeld: de ‘Perfecte Heftruck’. Deze heftruck is onderdeel van de Roadster-serie en is de eerste elektrische heftruck die vrijwel ongehinderd zicht geeft op de lading en omgeving, zo stelt de Duitse heftruckfabrikant.

De truck beschikt onder meer over de Linde TruckSpot. Dat is een waarschuwingssysteem dat een rode gevarendriehoek op de vloer projecteert zodat omstanders weten dat er een heftruck nadert.

Daarnaast heeft de truck LED-verlichting, een vorkpositioneringssysteem dat het zichtveld vergroot en een Linde Safety Pilot, dat de hefhoogte, het lastzwaartepunt en het gewicht op de vorken controleert. Verder beschikt de heftruck over CS20 Continental-banden, een lithium-ion-batterij en dak van versterkt glas

Panoramadak

Een impressie van het panoramadak.

Dat dak is het grootste panoramadak ter wereld van versterkt glas, zo communiceert Linde: “Een innovatie in het ontwerp van heftrucks waarmee de bestuurder vrij zicht heeft op wat erboven zijn of haar hoofd gebeurt.”

Roadster op waterstof

Linde ging in februari de markt op met de Roadster-heftruck op waterstof. Het Roadster-model is overigens een heftruck waarbij de voorste daklijsten zijn weggelaten. Warehouse Totaal schreef daar onderstaand bericht over.

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven