Marktnieuws
Answear

Het is niet eenvoudig om een magazijnverhuizing door te voeren. Een dergelijke operatie is vaak erg complex én neemt weken zo niet maanden in beslag. Het bedrijf Answear kreeg het echter voor elkaar om in één nacht naar een ander distributiecentrum te verhuizen. 

De Poolse kledingketen Answear verhuisde onlangs naar een nieuw dc van 41.000 vierkante meter in Kraków. Er zijn ook vier mezzanines met een oppervlakte van in totaal 20.000 vierkante meter aan toegevoegd. 

De verhuizing was binnen één nacht geregeld, al gingen daar wel zes maanden voorbereiding aan vooraf, schrijft logistiek directeur Michal Prochownik op LinkedIn.

Een impressie van het nieuwe dc van Answear.

300 kledingmerken

“Answear groeit van jaar tot jaar. Ons platform maakt het bestellen van kleding, schoenen en accessoires van meer dan 300 internationale merken mogelijk. De producten worden geleverd aan zeven landen in heel Europa. Snelle levering is cruciaal voor onze klanten”, vertelde Answear-directeur Boguslaw Kwiatkowski bij de start van de bouw van het dc. 

Vanuit het nieuwe dc kan Answear naar eigen zeggen klanten in Polen, Tsjechië, Slowakije en Hongarije binnen 24 uur beleveren. 

Inschrijven nieuwsbrief

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven